Kleermakerskrijt & Markeerstift

Kleermakerskrijt is al eeuwenlang een vertrouwde metgezel van naaisters wereldwijd. Met dit klassieke hulpmiddel kun je patronen en snedes met precisie markeren op stof. Dankzij de uitwasbare eigenschap kun je de lijnen gemakkelijk verwijderen en je werk perfect afwerken. Onze collectie markeerstiften omvat verschillende varianten om aan jouw behoeften te voldoen. Van wateroplosbare stiften die met een vleugje water verdwijnen, tot markeerstiften met gum waar je zelfs fouten kunt corrigeren zonder sporen achter te laten.Jouw krijt, pen of stift bij Fournituren & Zo

Bij Fournituren & Zo begrijpen we het belang van de juiste tools voor elk handwerkproject. Onze kleermakerskrijt en markeerstiften vormen een essentieel onderdeel van ons assortiment. Maar we bieden niet alleen markeermaterialen, maar ook een uitgebreid scala aan fournituren voor het maken en repareren van kleding, accessoires, interieurdecoratie en meer.

Profiteer van gratis verzending

Plaats een bestelling van €30 of meer en ontvang gratis verzending rechtstreeks naar je deur. We willen je helpen om zonder belemmeringen aan je volgende project te beginnen en je passie voor handwerk te laten groeien. Duik in onze webshop en ontdek de creatieve wereld van fournituren en accessoires die Fornituren & Zo te bieden heeft. Ook kun je ons bezoeken in onze fourniturenwinkel, gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor de omgeving van Zwaagdijk.