Garen & Vlies

Naaigaren is een dunne draad die speciaal is ontworpen om stoffen aan elkaar te naaien met behulp van een naaimachine of met de hand. Het wordt gebruikt om naden te maken, zomen vast te zetten, decoratieve steken toe te voegen en verschillende stoflagen samen te voegen. Het juiste naaigaren zorgt voor duurzame en professionele resultaten. Terwijl naaigaren de stoflagen bij elkaar houdt, biedt vlies extra ondersteuning en versterking. Het wordt vaak gebruikt om kritieke delen van een kledingstuk te verstevigen, zoals knoopsgaten, zakranden of kraagpunten. Door vlies toe te voegen, kun je ervoor zorgen dat deze delen stevig blijven en hun vorm behouden, zelfs bij veelvuldig gebruik en wassen. Door naaigaren en vlies samen te gebruiken, kun je naaien met vertrouwen en precisie.Naaigaren van topkwaliteit voor elk project

Of je nu een kledingstuk maakt, een decoratief item naait of een quiltpatroon creëert, ons assortiment naaigaren biedt een breed scala aan kleuren en materialen om uit te kiezen. Onze naaigaren zijn duurzaam en zorgen voor sterke naden die lang meegaan.

Zoombanden en blindzoomband voor perfect afgewerkte zomen

Met onze zoombanden en blindzoomband kun je zomen professioneel en netjes afwerken. Of je nu kledingstukken, gordijnen of ander textiel maakt, deze handige fournituren helpen je om strakke en gelijkmatige zomen te creëren. Onze zoombanden en blindzoomband zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen voor een professionele afwerking.

Plakvlies voor stabiliteit en versterking

Plakvlies is een onmisbaar hulpmiddel bij het verstevigen van stoffen en het toevoegen van stabiliteit aan verschillende projecten. Of je nu een tasje versterkt, applicaties aanbrengt of stoffen structureel wilt verbeteren, plakvlies biedt de nodige ondersteuning. Ons assortiment plakvlies is van hoge kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen.

Patroonpapier en rijggaren voor nauwkeurigheid en controle

Voor nauwkeurigheid en controle tijdens het naaiproces zijn patroonpapier en rijggaren essentieel. Met ons patroonpapier kun je patronen overbrengen en aanpassen zonder de originele stof te beschadigen. Rijggaren biedt een tijdelijke hechting voor stoflagen voordat je ze definitief naait. 

Alles voor jouw doe-het-zelfproject bij Fournituren & Zo in Zwaagdijk

Bij Fournituren & Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan garen en vlies, waarbij je keuze hebt uit diverse kleuren en gerenommeerde merken zoals Gütermann, Prym, Madeira, Pronty en Vlieseline. Naast ons brede scala aan garen en vlies bieden we bij Fournituren & Zo ook een uitgebreide selectie van andere fournituren. Of je nu banden, elastiek, naalden, lint, scharen of andere benodigdheden zoekt, je vindt alles wat je nodig hebt voor jouw hobbyproject bij ons. We streven ernaar om gemak en waarde te bieden aan onze klanten. Daarom hebben we een snelle en voordelige bestelervaring, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. Bovendien bieden we gratis verzending naar jouw adres bij bestellingen vanaf 30 euro, zodat je nog meer kunt besparen.