Centimeters

Bij Fournituren & Zo begrijpen we het belang van precisie in elk handwerkproject. Daarom bieden wij een collectie centimeters, de onmisbare metgezel voor elke creatieveling. Of je nu op zoek bent naar een meetlint met centimeters en inches of een handige rolcentimeter, onze selectie zal je helpen bij het bereiken van nauwkeurige metingen en perfectie in je werk.Multifunctionele meetlinten voor flexibele vormen

Onze meetlinten zijn aan de ene kant voorzien van een heldere indeling in centimeters, terwijl de achterkant vaak ingedeeld is in inches. Dit maakt ze ideaal voor het meten van ronde vormen, flexibele oppervlakken en verschillende lichaamsdelen. Met deze meetlinten heb je de precisie die je nodig hebt om je projecten tot in de puntjes te voltooien.

Handige rolcentimeters voor snel en gemakkelijk meten

De rolcentimeters in onze collectie bieden een extra niveau van handigheid. Een van de opmerkelijke functies van deze rolcentimeters is de automatische oprolknop. Met een simpele druk op de knop wordt de centimeter moeiteloos opgerold, waardoor je snel en gemakkelijk kunt meten zonder gedoe met losse uiteinden. Dit betekent efficiënt werken zonder onnodige onderbrekingen.

Meer dan alleen meetinstrumenten

Bij Fournituren & Zo draait het niet alleen om meetinstrumenten. Van banden en elastiek tot scharen en rolmessen: bij ons vind je een uitgebreide selectie van alles wat je nodig hebt voor jouw project. Ons assortiment strekt zich ook uit tot een brede keuze aan knopen, garen en andere benodigdheden, zodat we aan al jouw naai- en ambachtelijke vereisten kunnen voldoen.

Bezoek onze winkel of bestel online

Of je nu digitaal wilt shoppen of de voorkeur geeft aan een tastbare ervaring, we verwelkomen je graag in onze fysieke winkel. Gelegen op een gunstige locatie, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de omgeving van Zwaagdijk, Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Voel de materialen, zie de kleuren en laat je inspireren door onze passie voor handwerk.