Schmetz

Schmetz Naalden biedt een breed scala aan hoogwaardige, betaalbare naalden die perfect aansluiten op de eisen van moderne naaitechnologieën.

De machine naalden van Schmetz staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en betaalbaarheid, vergelijkbaar met Organ Needles. Met een platte kant zijn ze ideaal voor gebruik in reguliere naaimachines.

Ons assortiment van Schmetz Naalden omvat diverse varianten, waaronder universele naalden, jersey naalden, jeans naalden, borduur naalden, topstitch naalden, super stretch naalden, quilting naalden, leernaalden, en nog veel meer.Schmetz Macnine naalden van top kwaliteit

Schmetz naaimachine naalden staan garant voor een professioneel resultaat. Door hun ruime keuze aanbod is er altijd een geschikte naald te vinden voor elk type stof.

Machine naalden zijn er in veel soorten en maten. Het verschil in prijs is ook duidelijk een verschil in kwaliteit. Machine naalden van het merk 'Schmetz', onderscheiden zich door hun kwaliteit. Schmetz is met 160 jaar ervaring dé hoofdleverancier op het gebied van naalden. De volmaakte geometrie en perfecte afwerking van elke naald zorgen voor optimaal resultaat. Met deze machine naalden kunt u met ieder materiaal aan de slag

Schmetz naaimachine naalden

Schmetz naaimachine naalden staan garant voor een professioneel resultaat. Door hun ruime keuze aanbod is er altijd een geschikte naald te vinden voor elk type stof.

Machine naalden zijn er in veel soorten en maten. Het verschil in prijs is ook duidelijk een verschil in kwaliteit. Machine naalden van het merk 'Schmetz', onderscheiden zich door hun kwaliteit. Schmetz is met 160 jaar ervaring dé hoofdleverancier op het gebied van naalden. De volmaakte geometrie en perfecte afwerking van elke naald zorgen voor optimaal resultaat. Met deze machine naalden kunt u met ieder materiaal aan de slag.

Meer informatie over Schmetz machine naalden vindt u hier.