Milward

Het veelzijdige merk Milward is een pionier in de wereld van handwerkgereedschap. Met meer dan 500 jaar ervaring staat Milward bekend om zijn compromisloze kwaliteit, innovatieve ontwerpen en rijke traditie. Of je nu een beginnende handwerker bent of een ervaren ambachtsman, Milward biedt een breed scala aan producten die je helpen bij het realiseren van je creatieve visie. Van naaien en breien tot quilten en handwerken, Milward heeft alles wat je nodig hebt om je projecten tot leven te brengen met vakmanschap en stijl.Milward, topkwaliteit voor een prima prijs

Na meer dan 100 jaar in de wereld van handwerken heeft Milward een aantal dingen uitgevonden die het leven gemakkelijker maken. Van breipoppen tot stoffenscharen die moeiteloos door de stof glijden. Ze creëren tools die generaties zal verbinden via handwerken. Of het nu gaat om het maken van cadeaus voor geliefden of het eerste breiproject. Milward omarmt traditie en verbindt generaties door vaardigheden en creativiteit te delen. Met hun uitgebreide assortiment aan handwerkgereedschap moedigt Milward families en gemeenschappen aan om samen te komen en tradities levend te houden. Ook hebben zij al diverse baanbrekende ontwerpen gedaan, zo biedt Milward innovatieve oplossingen die het handwerkproces vereenvoudigen en plezierig maken.

Milward bij Fournituren & Zo in Zwaagdijk

Bij ons vind je een groot assortiment aan Milward producten, denk bijvoorbeeld aan draaddoorstekers, meetmateriaal en spelden. Nieuwsgierig geworden naar het diverse merk Milward? Dat begrijpen wij als geen ander. Neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zwaagdijk. We adviseren je graag!