Prym

Het veelzijdige merk Prym is een pionier in de wereld van handwerkgereedschap. Met meer dan 500 jaar ervaring staat Prym bekend om zijn compromisloze kwaliteit, innovatieve ontwerpen en rijke traditie. Of je nu een beginnende handwerker bent of een ervaren ambachtsman, Prym biedt een breed scala aan producten die je helpen bij het realiseren van je creatieve visie. Van naaien en breien tot quilten en handwerken, Prym heeft alles wat je nodig hebt om je projecten tot leven te brengen met vakmanschap en stijl.Prym, topkwaliteit voor een prima prijs

Na meer dan 500 jaar in de wereld van handwerken heeft Prym een aantal dingen uitgevonden die het leven gemakkelijker maken. Van breipoppen tot stoffenscharen die moeiteloos door de stof glijden. Ze creëren tools die generaties zal verbinden via handwerken. Of het nu gaat om het maken van cadeaus voor geliefden of het eerste breiproject. Prym omarmt traditie en verbindt generaties door vaardigheden en creativiteit te delen. Met hun uitgebreide assortiment aan handwerkgereedschap moedigt Prym families en gemeenschappen aan om samen te komen en tradities levend te houden. Ook hebben zij al diverse baanbrekende ontwerpen gedaan, zo biedt Prym innovatieve oplossingen die het handwerkproces vereenvoudigen en plezierig maken.

Prym bij Fournituren & Zo in Zwaagdijk

Bij ons vind je een groot assortiment aan Prym producten, denk bijvoorbeeld aan tornmesjes, radeer wieltjes, biaisband vormers, krijt en rokspuiten, meetmateriaal en spelden. Tevens hebben we een ruim assortiment van de Prym Love collectie van topkwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar het diverse merk Prym? Dat begrijpen wij als geen ander. Neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zwaagdijk. We adviseren je graag!